قارچ گوش انسان

ساخت وبلاگ

قارچ گوش اتومایكوز عفونت قارچی گوش است ، [1] عفونت قارچی سطحی مجرای گوش خارجی است. این بیماری بیشتر در کشورهای گرمسیری دیده می شود. عفونت ممکن است بصورت حاد یا حاد باشد و با ترشحات بد بو ، التهاب ، خارش ، پوسته ریزی و ناراحتی شدید مشخص شود. میکوز منجر به التهاب ، لایه برداری سطحی اپیتلیال ، توده های بقایای حاوی هیف ، خمش خون و درد می شود.
اتوسکوپی (معاینه گوش) بهتر است با میکروسکوپ دو چشمی انجام شود که روشنایی کافی ، درک عمق و توانایی ابزار دهی به گوش را برای راحت برداشتن قارچ فراهم می کند. یافته ها از کلنی های قارچی ساپروفیت پراکنده با رنگهای مختلف ، بدون ایجاد علامت ، تا بقایای قارچ متراکم ، که اغلب با سرموم (موم) مخلوط می شوند ، کل کانال را پر می کنند و غشای تمپ (لاله گوش) را درگیر می کنند. احتمالاً این قارچ به پوست و غشای تمپان چسبیده است ، و ممکن است به زمان قابل توجهی برای انجام حذف کامل نیاز داشته باشد.
بیشتر عفونت های قارچی گوش ناشی از Aspergillus niger ، Aspergillus fumigatus ، Penicillium و Candida albicans است. [3] [4] اتومایکوزیس معمولاً در اثر استفاده بیش از حد از قطره های ضد باکتری گوش است که هرگز نباید بیش از 7 روز استفاده شود. در چنین مواردی قارچ یک فرصت طلب است که ناشی از سرکوب ضد باکتریایی فلور باکتریایی طبیعی است ، همراه با استروئیدی که قطره ها نیز دارند.
اتومیکوزیس معمولاً به اندازه اوتیت خارجی باکتریایی حاد باعث ورم پوست کانال نمی شود. در حالی که یک نوع فشار شدید درد یکی از ویژگی های بارز موارد پیشرفته است ، گوش معمولاً حساسیت کمتری نسبت به کشش یا فشار غده دارد. شکل ظاهری قارچ متغیر است ، معمولاً خاکستری ، سفید یا سیاه است ، اغلب با سروم مخلوط می شود و به پوست کانال می چسبد. بتن ریزی های خاکستری ممکن است وجود داشته باشد. این می تواند زمان قابل توجهی برای برداشتن داشته باشد ، بهترین کار این است که با استفاده از مکش و ابزار میکروسکوپی گوش ، توسط یک متخصص گوش و حلق و بینی انجام می شود.
برداشتن کامل قارچ فشار را برطرف کرده و تسکین فوری دردی را که در موارد شدید دیده می شود فراهم می کند. قارچ باقیمانده با ضد قارچهای موضعی ، معمولاً یا 1٪ تولنفتات (Tinactin) یا 1٪ محلول کلرتریمازول (Lotrimin) ، 10 قطره دو بار در روز به مدت 3 روز درمان می شود. گونه های بسیار گاه به گاه قارچ می توانند در برابر این ضد قارچ های رایج مقاوم باشند و به قارچ ضد قارچی درجه دو نیاز دارند. -> در هر مطالعه در ایران 10 سی سی استیک اسید 2٪ بعلاوه 90 سی سی ایزوپروپیل الکل 70٪ مثر بود.

https://samakmehrazin.com/%d9%82%d8%a7%d8%b1%da%86-%da%af%d9%88%d8%b4/

نیلو بلو...
ما را در سایت نیلو بلو دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : نیلو avablouu بازدید : 185 تاريخ : جمعه 29 اسفند 1399 ساعت: 20:12